TRAILER: M. Night Shyamalan onthult nieuwe psychologische thriller ‘Servant’ voor Apple TV+

Servant - M. Night Shyamalan - Apple TV+

TRAILER: M. Night Shyamalan onthult nieuwe psychologische thriller ‘Servant’ voor Apple TV+

M. Night Shyamalan heeft een nieuwe psychologische thriller onthuld, speciaal voor Apple TV+. Check nu de eerste trailer van de serie Servant.

De officiële trailer voor de nieuwste creatie van regisseur M. Night Shyamalan is hier. Speciaal voor Apple TV+ ontwikkeld, is Servant een psychologische thriller over ouders vol verdriet en een kunstmatige baby. Klinkt freaky!

In de bovenstaande beelden maken we kennis met een jong gezin dat voor een kunstmatige pop zorgt als een vorm van therapie na het tragische verlies van hun echte baby, slechts 13 weken na diens geboorte. Het echtpaar neemt een oppas in dienst – niet onder de indruk van de opmerkelijke herstelmethode waarbij deze levensechte kinderreplica betrokken is – om te helpen het nepkind, Jericho, te verzorgen. Terwijl de vader en zijn vriend zich afvragen of het kindermeisje waanideeën heeft, beginnen bovennatuurlijke gebeurtenissen het gezin te teisteren. Het ‘levenloze kind’, zogenaamd een behandeling voor postpartum depressie en het trauma van een moeder, leidt alleen maar tot meer verdriet.

Het eerste seizoen van Servant zal naar verwachting tien afleveringen van 30 minuten lang zijn, waarbij meer informatie over andere regisseurs tot nu toe onbekend is gebleven. Bekijk de trailer bovenaan en check de ogenschijnlijk huiveringwekkende serie vanaf 28 november exclusief via Apple TV+.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram