TRAILER: Heb jij de teaser voor Christopher Nolan’s aankomende filmproject “Tenet” al gezien?

Tenet Christopher Nolan

TRAILER: Heb jij de teaser voor Christopher Nolan’s aankomende filmproject “Tenet” al gezien?

Heb jij de teaser trailer voor Christopher Nolan’s aankomende project Tenet al gezien? De cryptische clip lekte enige tijd geleden uit.

Geduldig wachten we op meer details van de aankomende film Tenet, van Dark Knight Trilogy-regisseur Christopher Nolan. Enige tijd terug lekte de allereerste teaser-trailer online en werd hij snel verwijderd. Heb jij de cryptische teaser al gezien?

Bekend als een man van geheimen, toonde Nolan bovenstaande teaser-trailer voor Tenet afgelopen zomer zomer bij geselecteerde bioscoopen voorafgaande aan blockbuster Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Grote kans dus dat jij de clip hebt gemist. Bovendien heeft Warner Bros. de clip officieel nog niet gedeeld, maar hij is dus online wel te zien.

In de één minuut durende clip zien we John David Washington (BlacKkKlansman) bezig terwijl hij een reeks kogelgaten in versterkt glas inspecteert. Het ziet er naar uit dat Nolan wederom met tijd gaat spelen in de film, aangezien enkele clips vervolgens achteruit worden afgespeeld. De boel escaleert snel op het moment dat een oproerploeg in beeld komt, een mogelijk vuistgevecht plaatsvindt en het personage van Washington in het licht verschijnt terwijl hij een zuurstofmasker draagt.

De trailer bevat overigens muziek van Ludwig Göransson, de Oscar-winnende componist achter de soundtrack van Black Panther. De IMDb-specificatie beschrijft de film als “een actie-epos dat draait om internationale spionage, tijdreizen en evolutie.”

Tenet verschijnt medio juli 2020 in de bioscoop en wordt het elfde filmproject van Nolan, die voor het laatst cinefielen blij maakte met Dunkirk. Naast Washington spelen in de film ook Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Himesh Patel, Dimple Kapadia, Michael Caine, Kenneth Branagh en Elizabeth Debicki.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram