TRAILER: Anthony Mackie en Samuel L. Jackson schitteren in ‘The Banker’ van Apple TV+

apple tv the banker film trailer

TRAILER: Anthony Mackie en Samuel L. Jackson schitteren in ‘The Banker’ van Apple TV+

Anthony Mackie en Samuel L. Jackson zijn te zien in The Banker, een originele film  door Apple TV+ en gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Anthony Mackie en Samuel L. Jackson, beiden eerder samen te zien in Marvel-films, schitteren in één van de eerste Apple TV + original films, The Banker. In deze nieuwste filmcreatie spelen de twee acteurs de bestaande personages Bernard Garrett en Joe Morris.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in de jaren zestig, waar de twee mannen van plan zijn een onroerend goed- en een bankimperium voor Afrikaanse Amerikanen te bouwen, om zo de American Dream te vinden. Om dit te doen moeten ze echter de hulp inroepen van een blanke man uit de arbeidersklasse, genaamd Matt Steiner (Nicholas Hoult), die als het gezicht van hun operatie moet fungeren. De twee mannen leren Steiner hoe ze met andere rijke blanke mannen moeten omgaan en deals kunnen sluiten die ze vanwege hun eigen afkomst niet zouden kunnen bewerkstelligen. The Banker zal dienen als eerste originele film van Apple TV+ en tevens Oscar-mededinger, naast andere films zoals Hala en The Elephant Queen.

De film moet op 6 december in de bioscoop verschijnen, vóór de uiteindelijke release op Apple TV+ in januari.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram