TRAILER: Will Smith en Martin Lawrence tonen bekende gewoonten in nieuwe ‘Bad Boys for Life’ clip

bad boys for life trailer

TRAILER: Will Smith en Martin Lawrence tonen bekende gewoonten in nieuwe ‘Bad Boys for Life’ clip

Will Smith en Martin Lawrence tonen bekende gewoonten in een nieuwe Bad Boys for Life trailer. Wordt dit de laatste film in de reeks?

Na het debuut van de eerste trailer eerder dit najaar, heeft Sony Pictures een nieuwe actievolle clip gedeeld voor de aankomende film Bad Boys for Life., met de bekende en tevens geliefde gezichten van Martin Lawrence en Will Smith opnieuw in de hoofdrol.

De Bad Boys-franchise begon oorspronkelijk in 1995 – gevolgd door Bad Boys II in 2003 – en in de derde film in de serie zullen zowel Smith als Lawrence hun rol van detective Mike Lowrey en Marcus Burnett op zich nemen.

In de nieuwe trailer is Lawrence’s personage Burnett gepromoveerd tot politie-inspecteur, terwijl Smith’s karakter Lowery zich midden in een midlife crisis bevindt. Terwijl beide mannen zich voorbereiden om met pensioen te gaan, komt een Roemeense maffiabaas hen achterna vanwege diens broer. De beelden tonen ons vervolgens zoals gebruikelijk de nodige humor, actie en de dure auto’s en pakken van Mike Lowery. Het iconische duo wordt vergezeld door Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano (in de bekende rol van dyspeptische kapitein Howard), Charles Melton en Alexander Ludwig.

De nieuwe Bad Boys for Life trailer bekijk je bovenaan en de film verschijnt half januari 2020 in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram