TRAILER: Nieuwe video ‘The Mandalorian’ toont Pedro Pascal in aankomende serie Disney+

star wars the mandalorian trailer

TRAILER: Nieuwe video ‘The Mandalorian’ toont Pedro Pascal in aankomende serie Disney+

Nieuwe The Mandalorian trailer toont Pedro Pascal als hoofdrolspeler in aankomende serie Disney+. Ga jij 12 november kijken?

De eerste originele serie speciaal ontwikkeld voor Disney+, The Mandalorian, is bijna hier. De Star Wars spin-off zal naar verluidt direct te zien zijn nadat de officiële lancering van de streamingdienst op 12 november heeft plaatsgevonden. Zodoende is de laatste trailer voor de komende serie gepresenteerd, die in navolging verschijnt van de nieuwste trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker.

Voordat de trailer arriveerde, plaagde The Mandalorian via Twitter middels een video met zijn drie sterren, Pedro Pascal, Gina Carano en Carl Weathers, reageerden op de trailerbeelden. Geregisseerd door Jon Favreau, zal de Disney+-serie zich concentreren op de Mandalorian, die een “eenzame schutterjager” is. Uit de visuals hierboven gepost, zullen velen blij zijn om te zien dat Favreau dezelfde esthetiek behoudt als de originele Star Wars-trilogie, echter in veel donkere toon vergelijkbaar met Rogue One.

Bekijk de The Mandalorian trailer hierboven en check de film vanaf 12 november via Disney+.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram