GIVEAWAY: ‘The Kill Team’ verschijnt 31 oktober in de bioscoop en wij hebben kaarten

The Kill Team

GIVEAWAY: ‘The Kill Team’ verschijnt 31 oktober in de bioscoop en wij hebben kaarten

The Kill Team verschijnt 31 oktober in de bioscoop en wij geven een aantal bioscoopkaarten weg. Wie neem jij mee naar deze actiefilm als je wint?

Donderdag 31 oktober verschijnt de knallende actiethriller The Kill Team in de bioscoop. De film is urgent en explosief, en draait om één van de donkerste incidenten in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Een aangrijpende en psychologische benadering van de War on Terror en de hierop volgende Afghaanse oorlog.

De film draait om een jonge soldaat genaamd Adam (geportretteerd door Disney-ster Nat Wolff) die tijdens de Amerikaansec invasie wordt ingezet in Afghanistan en in een cultuur van gehoorzaamheid en regelrechte moord wordt gegooid. Hij is al snel getuige van het doden van onschuldige burgers onder leiding van zijn sadistische commandant Sergeant Deeks (Alexander Skarsgård). Hij moet dan beslissen of hij zijn hoofd omlaag wil houden of een klokkenluider wil worden. Hij overweegt melding te maken van deze gebeurtenissen – maar het zwaarbewapende, steeds gewelddadiger peloton wordt achterdochtig en Andrew begint te vrezen dat hij het volgende doelwit wordt.

Geschreven en geregisseerd door Dan Krauss, en gebaseerd op de gebeurtenissen waarop zijn gelijknamige, prijswinnende documentaire van 2013 is geïnspireerd, debuteerde The Kill Team eerder dit jaar op het Tribeca Film Festival. Op 31 oktober zal de film in Nederland in de bioscoop verschijnen.

the kill team poster nlWINACTIE The Kill Team

Win twee gratis bioscooptickets voor deze aangrijpende release. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘klokkenluider’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 27 oktober en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram