TRAILER: Netflix verrast met Robert Pattinson vs. Timothée Chalamet in ‘The King’

the king trailer netflix

TRAILER: Netflix verrast met Robert Pattinson vs. Timothée Chalamet in ‘The King’

Netflix heeft de eerste trailer voor The King onthuld, waarin Robert Pattinson het opneemt tegen Timothée Chalamet. Ga jij de film kijken?

Netflix heeft een nieuwe lange trailer gedeeld voor zijn aanstaande historische epos The King, met in de hoofdrol Timothée Chalamet en Robert Pattinson. Wij zijn benieuwd of de streamingdienst de verwachtingen ditmaal waar kan maken met haar eigen Original.

De Netflix Original-film draait om de opkomst van koning Henry V, gespeeld door de 23-jarige Academy Award-genomineerde Chalamet in de titulaire rol. De jonge Prins Hal heeft de taak om de Engelse troon over te nemen nadat zijn vader (Ben Mendelsohn) is overleden. Kort nadat hij de heerschappij heeft aangenomen, moet de jonge heerser echter een evenwicht vinden tussen politieke conflicten en de geërfde oorlog die zijn vader heeft achtergelaten. Ondertussen worstelt hij ook met het overwinnen van emotionele banden die hem verbinden met een conflicterend verleden.

In de gespannen trailer bovenaan, krijgen we tevens een goed beeld van de rol van Pattinson als de Franse prins, samen met zijn Franse accent en lange blond haar. De clip blijft de epische confrontatie tussen koning Henry en de Dauphin van Frankrijk onder de aandacht brengen terwijl ze ten strijde trekken. “Het geschreeuw van je mannen zal me’ s nachts in slaap sussen”, horen we Pattinson zeggen.

In The King zien we Ben Mendelsohn als koning Henry IV, Sean Harris als William Gascoigne, Lily-Rose Depp als Catherine, en tot slot Joel Edgerton, die ook meeschreef aan het project op basis van Henriad-toneelstukken van William Shakespeare. Geregisseerd door David Michôd, gaat de film op 1 november in première op Netflix.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

David Michôd’s THE KING

Een bericht gedeeld door Timothée Chalamet (@tchalamet) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram