Het nieuwe adidas VRCT jack is een ‘college jacket’ die je kunt personaliseren

adidas VRCT jack

Het nieuwe adidas VRCT jack is een ‘college jacket’ die je kunt personaliseren

Het nieuwe adidas VRCT jack is een gestroomlijnde ‘college jacket’ die je gemakkelijk kunt personaliseren. Hoe zou jij ‘m rocken?

adidas VRCT jack

adidas introduceerde onlangs zijn nieuwe VRCT jack. Een jasje dat geïnspireerd is door de Amerikaanse college look en te personaliseren is met de verwisselbare patches.

Met het VRCT jack is adidas erin geslaagd om aan de iconische bomberjack een moderne draai te geven. Dankzij de slanke pasvorm en de mogelijkheid om de patches aan de voorkant te veranderen, draag je het op jouw manier en wat past bij jouw mood.

De bomber is gemaakt van flexibel, lichtgewicht materiaal en biedt maximale bewegingsvrijheid, terwijl een zachte, dubbelgebreide stof het mogelijk maakt om de jas in elk seizoen te dragen. Door de atletische look kan je het VRCT jack zowel voor als na een workout dragen. Ook kun je hem feilloos combineren in jouw daily outfit voor een stoere, ietwat sportiever effect. En met de verwisselbare patch kan je iedereen laten zien wie je bent en waar je voor staat!

Het nieuwe adidas VRCT jack is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 99,95 euro via adidas.nl en in de winkels.

adidas VRCT jack

adidas VRCT jack

Post a Comment

#Volg ons op Instagram