De nieuwe adidas YEEZY BOOST 380 “Alien” heeft eindelijk een releasedatum

adidas YEEZY BOOST 380 Alien

De nieuwe adidas YEEZY BOOST 380 “Alien” heeft eindelijk een releasedatum

De nieuwe adidas YEEZY BOOST 380 Alien heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Wat denk jij van de voormalig YEEZY BOOST 350 V3?

adidas YEEZY BOOST 380 Alien

Oorspronkelijk bekend als de adidas YEEZY BOOST 350 V3, heeft YEEZY MAFIA de volgende sneaker-release van Kanye West nu omgedoopt tot de YEEZY BOOST 380. De eerste variant van de nieuwe sneaker is de zogeheten “Alien”.

De schoen wordt geïntroduceerd in een camo-geïnspireerde “Alien”-kleur, en heeft een laag uitgesneden Primeknit-bovenwerk dat wordt gekenmerkt door gebroken witte contrastmarkeringen en een geperforeerd deel dat de Three Stripes-branding uitdrukt. Het slanke uiterlijk van de schoen wordt voortgezet bij het vetersysteem dat door het Primeknit-bovenwerk loopt voor een strakke afwerking. Tot slot is de schoen verhoogt middels een BOOST-ondersteunde tussenzool die over de volledige lengte loopt, gecombineerd met een bijpassend rubberen buitenzool.

Naar verluidt geprijsd op € 230, zal de adidas YEEZY BOOST 380 Alien naar verwachting op 16 november worden gelanceerd op yeezysupply.com en geselecteerde adidas-retailers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 380 ALIEN NOVEMBER 16 FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram