TRAILER: Daniel Craig is een detective die moordverdachten ondervraagd in nieuwe ‘Knives Out’ preview

rian johnson - knives out - daniel craig - trailer

TRAILER: Daniel Craig is een detective die moordverdachten ondervraagd in nieuwe ‘Knives Out’ preview

In de nieuwe Knives Out trailer is Daniel Craig een detective die moordverdachten ondervraagd. Wie heeft zijn of haar familielid vermoord?

Een nieuwe trailer voor regisseur Rian Johnson’s Knives Out is opgedoken, met Daniel Craig als een gladde zuidelijke rechercheur met de naam Benoit Blanc. Hij probeert in het kader van een onderzoek leden van een rijke familie te ondervragen, aangezien iemand van hen mogelijk de patriarch heeft vermoord.

Nadat misdaadromanschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag sterft, vermoeden Blanc en zijn partner, Troy Archer (Lakeith Stanfield), dat zijn rijke en snobistische familie er misschien iets mee te maken heeft gehad.

De film heeft al een hoop positieve buzz gegenereerd op het internationale filmfestival van Toronto, waarna er een score van 98% volgde bij Rotten Tomatoes. Volgens Entertainment Weekly is de film “een dwaze, stabiele, uiterst slimme whodunnit.

Knives Out heeft verder een cast met Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon en nog veel meer. De film verschijnt eind november in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

They all have their secrets and their motives. Hell, any of them could have done it. #KnivesOut

Een bericht gedeeld door Knives Out (@knivesout) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram