TRAILER: Nieuwe preview ‘The King’s Man’ toont het ontstaan van de geheime dienst

the king's man trailer bioscoop

TRAILER: Nieuwe preview ‘The King’s Man’ toont het ontstaan van de geheime dienst

De nieuwe The King’s Man trailer draait om het ontstaan van de geheime dienst. De prequelfilm van The Kingsman komt begin volgend jaar in de bios.

The King’s Man – de derde aflevering en prequel van de geprezen Kingsman-franchise – heeft een nieuwe trailer. Dankzij de clip krijgen we een beter beeld krijgen van het moment waarop de onafhankelijke Britse inlichtingendienst werd opgericht.

De nieuwe clip richt zich op T.E. Lawrence (Ralph Fiennes), Conrad (Harris Dickinson) en Shola (Djimon Hounsou), terwijl de drie samenkomen om de Kingsman-organisatie te vormen in een tijd van grote onrust. Van mesgevechten en vuurgevechten tot auto’s die exploderen en spionnen die uit vliegtuigen springen, de actievolle trailer omarmt de adrenaline-gevulde reputatie van Kingsman-films volledig. Afgezien van nieuwe scènes van door oorlog verscheurde zones en Rasputin die door de gangen van Russische paleizen slentert, ontmoeten fans ook bekende locaties zoals de Kingsman Academy en de kleermakerswinkel in Londen. Natuurlijk is er ook geen tekort aan spionagegadgets – de clip eindigt met Lawrence die de eerste parachute ooit in de geschiedenis toont, impliciet bedacht door de superspion zelf.

The King’s Man staat gepland voor release op 14 februari 2020.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram