TRAILER: Officiële preview van Martin Scorsese’s ‘The Irishman’ toont De Niro & Pacino in actie

the irishman martin scorsese robert de niro al pacino

TRAILER: Officiële preview van Martin Scorsese’s ‘The Irishman’ toont De Niro & Pacino in actie

Bekijk de officiële trailer van Martin Scorsese’s The Irishman met Robert De Niro & Al Pacino. De film verschijnt eind november op Netflix.

De officiële trailer voor de nieuwste gangsterfilm van Netflix en Martin Scorsese, The Irishman, is gisteravond onthuld bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. De filmcreatie betekent de hernieuwde samenkomst tussen de legendarische acteurs Robert de Niro en Al Pacino.

De clip volgt De Niro’s personage Frank “The Irishman” Sheeran, terwijl hij de wereld van het schilderen van huizen betreedt voor vakbondsactivist en georganiseerde misdaadbaas Jimmy Hoffa (gespeeld door Pacino). De nieuwe trailer onthult een verscheidenheid aan details rond het leven van Sheeran, met een nogal hilarisch gesprek tussen Sheeran en Bill Bufalino in het oog springend.

Voordat de nieuwe trailer zijn wereldpremière maakte, merkte showhost Fallon op dat de film ‘alles biedt wat je in een Scorsese film wilt’, waarbij hij de immense chemie van de cast benoemt en de uitvoering van De Niro een ’tour de force’ noemt. De film zelf zal draaien om de memoires I Hear You Paint Houses, door Charles Brandt. Hierin wordt het leven behandeld van Frank Sheeran – een vermeende maffia huurmoordenaar – terwijl hij de misdaadkringen van de familie Bufalino betreedt en komt Jimma Hoffa aan bod, na zijn tijd als infanterist tijdens de Tweede Wereldoorlog. De film betekent ook de terugkeer van Scorsese-favorieten Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale en andere bekende koppen..

Bekijk de officiële trailer van The Irishman bovenaan en verwacht de film bij geselecteerde bioscopen. Heb je Netflix? Op 27 november verschijnt de film bij de streamingdienst.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram