De Noordpool krijgt een luxe pop-uphotel met iglo-thema

North Pole Igloos noordpool reizen

De Noordpool krijgt een luxe pop-uphotel met iglo-thema

De Noordpool krijgt een luxe pop-uphotel met iglo-thema. Wil je graag verblijven bij de North Pole Igloos, dan betaal je $100.000 per persoon.

North Pole Igloos noordpool reizen

Als je een avontuurlijke ziel bent die bereid is om naar de uiterste uithoeken van de aarde af te reizen, dan hebben we vandaag iets bijzonders voor je. Ietsje duurder dan de Finse iglo’s onder het Noorderlicht, kunnen reizigers dankzij North Pole Igloos nu de meest opwindende excursie van hun leven ervaren zonder in te boeten aan comfort.

De North Pole Igloos is geconceptualiseerd als een luxe hotel in het noordelijkste deel van de wereld en biedt nu een verblijf aan vanaf $ 100.000 per persoon voor vijf nachten. De reisbestemming is het geesteskind van Janne Honkanen, oprichter en chief executive van Luxury Action, die gasten een unieke manier wil bieden om de avonturen van de Noordpool te beleven.

Het totaalpakket omvat vluchten tussen Svalbard en de Noordpool en verschillende luxe voorzieningen, zoals een eigen badkamer, een locatiemanager (voor het geval dat), een gids voor survival in de wildernis, een chef-kok en eersteklas beveiliging. Gasten die boeken worden verder ondergebracht in verwarmde iglo-tanks uitgerust met glazen koepeldaken, zodat ze zelfs van binnenuit kunnen genieten van de wonderen van het noorderlicht.

Uitleg gevend over de ervaring, zei Honkanen: “Ik dacht dat dit de tijd en de gelegenheid is om mijn gasten een kans te geven om de Noordpool – met poolreizigers en wetenschappers – op een veilige manier te ervaren”, voegde hij eraan toe. “Ik wilde een comfortabelere manier creëren om de Noordpool te ervaren zoals het is, door gezellige faciliteiten onder extreme omstandigheden te brengen.”

De North Pole Igloos staan gepland om in 2020 te openen en zullen alleen in april van elk jaar operationeel zijn. Heb jij je $100k al apart gelegd?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram