GIVEAWAY: Sunnery James & Ryan Marciano staan komende maand met hun grootste solo show ooit in Amsterdam

Sunnery James & Ryan Marcianao: EXPOSED ADE 2019

GIVEAWAY: Sunnery James & Ryan Marciano staan komende maand met hun grootste solo show ooit in Amsterdam

Sunnery James & Ryan Marciano staan tijdens ADE 2019 met EXPOSED, hun grootste solo show ooit, in AFAS Live te Amsterdam. En wij geven kaarten weg.

Sunnery James & Ryan Marcianao: EXPOSED ADE 2019

In 2017 wisten ze het huis uit te verkopen en nu, twee jaar later, keren Sunnery James & Ryan Marciano terug naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event 2019. Omcirkel vrijdag 18 oktober maar in je agenda, want het duo lanceert dan hun nieuwe en grootste solo show ooit, genaamd EXPOSED. 

Het nieuwe concept van het dynamische DJ-duo zal nog meer van die bekende energie brengen, uiteraard voorzien van die sexy en unieke sound, waarbij duidelijk invloeden van tribal, urban, soul en funk te horen zijn. EXPOSED wordt echter geen herhaling van wat is geweest. De twee zullen nameoijk een nieuwe, rauwe en meer edgy kant van zichzelf laten zien, waarbij zij zonder filter hun veelzijdigheid gaan etaleren. Meerdere onderdelen van housemuziek zullen vrijdag de 18e worden samengebracht in een exceptionele en muzikale rollercoaster ride.

“Exposed gaat over het weghalen van de verschillende lagen. We willen graag de rauwe energie van onze muziek ten gehore brengen en de pure connectie met onze fans creëren. Het concept gaat over het onthullen van wie we zijn en waar we voor staan. Niet alleen in muziek, maar ook in het leven. Als twee vrienden, twee artiesten, twee individuen die verbonden zijn met de wereld om ons heen” aldus Sunnery en zijn compaan Ryan.

Het succesvolle duo is momenteel op tour door Europa en EXPOSED is dit jaar de enige show in Nederland waar ze na de zomer acte de présence zullen geven. Als je Sunnery en Ryan in 2019 dus nog in actie wil zien, dan moet je er tijdens ADE bij zijn in de AFAS Live.

Tickets voor Sunnery James & Ryan Marcianao: EXPOSED zijn verkrijgbaar, dus bestel snel en kom via Spotify alvast in de mood.

EXPOSED 
Vrijdag 18 oktober 2019 | 22.00 – 04.00
AFAS Live, Amsterdam

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Five weeks until we GIVE IT ALL! 👊🏽 Let’s get Exposed on October 18! . . . . #SJRMexposed @afaslive #ADE #AmsterdamDanceEvent #ADE19

Een bericht gedeeld door Sunnery James & Ryan Marciano (@sunneryjamesryanmarciano) op

Win tickets voor Sunnery James & Ryan Marcianao: EXPOSED

Win 3x gratis kaarten voor één van de fijnste ADE-events van het jaar. Wie neem jij mee naar Sunnery James & Ryan Marcianao: EXPOSED als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘SJRMADE’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis kaarten!

Succes!

LET OP! Meedoen kan tot zondag 6 oktober. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram