Meer beelden en kleuren van aankomende YEEZY BOOST 350 V3 sneaker duiken op

adidas YEEZY BOOST 350 V3 Alien prijs

Meer beelden en kleuren van aankomende YEEZY BOOST 350 V3 sneaker duiken op

Meer beelden en kleuren van de aankomende YEEZY BOOST 350 V3 duiken op. Ga jij voor de nieuwe YEEZY sneaker in lichte of donkere kleuren?

adidas YEEZY BOOST 350 V3 Alien prijs

Nadat we Kanye West eerder deze zomer in de toen vermoedelijke YEEZY BOOST 350 V3 sneakers zagen, hebben we nu een beter beeld van het langverwachte model met adidas. Gedeeld via @hanzuying, is dit de eerste echte gedetailleerde blik op de opvolger van YEEZY BOOST 350.

In tegenstelling tot de vorige 350’s, heeft de V3 een hoog gesneden, sokachtige kraag en lijkt hij te zijn gemaakt van een ander Primeknit-materiaal. Het patroon van het bovenwerk lijkt op een camouflagepatroon, dat zich om het gehele silhouet wikkelt. Tot slot maakt een kenmerkende BOOST-middenzool over de volledige lengte met een doorzichtige buitenzool het bijgewerkte uiterlijk compleet.

Naast de witte “Alien” die we eerder te zien kregen, is er nu ook een zwarte variant opgedoken. Check de nieuwe beelden van de adidas YEEZY BOOST 350 V3 hieronder en verwacht de sneakers eind dit jaar of begin 2020 voor een verkoopprijs van € 230. Stay tuned voor meer info.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram