Nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V3 “Alien” heeft een prijskaartje

adidas YEEZY BOOST 350 V3 Alien prijs

Nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V3 “Alien” heeft een prijskaartje

De prijs van de aankomende adidas YEEZY BOOST 350 V3 Alien is bekend. Ga jij de nieuwe sneaker door Kanye West proberen te kopen?

adidas YEEZY BOOST 350 V3 Alien prijs

Nadat het design vorige maand al door Kanye West leek te zijn onthuld, hebben we nu de prijs voor de adidas YEEZY BOOST 350 V3 “Alien”. En het prijskaartje van de nieuwe YEEZY sneaker verschilt niet veel van de V2.

Het derde deel van de YEEZY BOOST 350-serie heeft een hooggesneden sokconstructie, gesneden uit één stuk, met een strakker Primeknit-materiaal. De decoratie op de bovenkant heeft de vorm van een uniek “Alien” camo-achtig contrastpatroon en we zien een geperforeerd gedeelte met wat lijkt op Three Stripes-branding. Opnieuw zijn de veters door het Primeknit-materiaal geweven voor een slanke en gestroomlijnde look. De schoen is verhoogd middels een BOOST-middenzool – over de volledige lengte – in combinatie met een unieke doorzichtige rubberen buitenzool.

De adidas YEEZY BOOST 350 V3 Alien zal naar verwachting voor het einde van het jaar of begin volgend jaar worden uitgebracht. Het prijskaartje bedraagt € 230,-.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 350 V3 ALIEN $230 COMING SOON FULL DETAILS ON YEEZYMAFIA.COM

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram