Is Kanye West gespot met de nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V3 sneakers?

adidas YEEZY BOOST 350 V3

Is Kanye West gespot met de nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V3 sneakers?

Kanye West zou weleens kunnen zijn gespot met de nieuwe adidas YEEZY BOOST 350 V3 sneakers. Wat vind jij van dit nieuwe model?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪YEEZY BOOST 350 V3 ‬ ‪ALIEN‬ ‪COMING SOON‬

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Het is bekend dat teasers van de nieuwste YEEZY-creaties door Kanye West worden onthuld, simpelweg door naar buiten te lopen en de paparazzi hun werk te laten doen. Precies op deze manier heeft Ye’ een nieuw BOOST-model geïntroduceerd. Is dit de BOOST 350 V3?

Gisteren gespot in Los Angeles, heeft West een paar nieuwe adidas Originals YEEZY BOOSTS 350 aan de voeten. Een model waarvan velen denken dat het de komende YEEZY BOOST 350 V3 is.

Deze 350 sneaker behoudt zijn kenmerkende Primeknit-bovenwerk en ingekapselde BOOST-tussenzool, die trouwens weleens glow-in-the-dark kan zijn. Bovendien geeft het witte en grijze patroon op de bovenkant een symmetrisch grafisch ontwerp weer dat nog niet eerder is gezien bij de V1 of V2. Het enkelgedeelte is ook aangepast middels een meer nauwsluitende look en is minder royaal vormgegeven dan zijn voorgangers. Tot slot bootst de middenzool het uiterlijk van adidas ‘YEEZY “Quantum” basketball sneaker na.

Kanye West zelf gaf al aan dat de adidas YEEZY BOOST 350 V3 ergens in 2019 zou verschijnen. Dit was zichtbaar via een paar schetsen vorig jaar. Stay tuned voor meer informatie omtrent de adidas YEEZY BOOST 350 V3.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Added BBALL

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram