REVIEW: De innovatieve Bowflex SelectTech 552i Dumbbells onder de loep

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

REVIEW: De innovatieve Bowflex SelectTech 552i Dumbbells onder de loep

Voor onze Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie hebben we de innovatieve halters onder de loep genomen. Ook geven wij een setje weg!

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

Beeld je in, een set dumbells waarbij je het gewicht automatisch kunt aanpassen middels een draai aan de knop. Nooit meer meerdere dumbells nodig van verschillende gewichten nodig en ook hoef je niet te pielen met gewichtsschijven en klemmen. Nee, je slechts één set van twee, die je zo zwaar of licht kunt maken als je zelf wilt. Interessant? Mannen, maak kennis met de Bowflex SelectTech 552i Dumbbells.

Innovatief, dat is een term die we absoluut kunnen gebruiken voor het nieuwste staaltje fitnesstechniek van Bowflex. Een set dumbells die geschikt is voor iedereen en meer dan 30 trainingsvormen in huis, vanwege het simpel aan te passen gewicht. Wil je een halter gebruiken van slechts 2 kilogram zwaar? Dat kan. Wil je dat de dumbell vervolgens 24 kilogram weegt? Geen enkel probleem. En alle gewichtklassen hier tussenin kun je eveneens heel gemakkelijk instellen voor de gym-accessoire.

Is deze dumbell inderdaad de ideale must have voor comfortabele krachttraining thuis?

Bowflex SelectTech 552i Dumbbell recensie

Over de Bowflex SelectTech 552i Dumbbell kunnen we vrij kort zijn. We hebben geen uren nodig gehad om ons oordeel te vellen over dit product, want binnen no time ontdek je waar het om draait. Bowflex komt zijn gebruikelijke belofte van comfort en effectiviteit met deze dumbells na, want het gebruik van de fitnessaccessoires kan in de praktijk eigenlijk niet simpeler.

Elke halter rust om te beginnen individueel in een houder. Het totaalgewicht van de individuele halter met alle schijven eraan gekoppeld is 24 kg. Draai je aan de gewichtsknoppen aan weerszijden – tot ze gelijk zijn in kg – dan voel je het klikje en kun je de halter veilig uit de houder optillen. Is het maximum gewicht jou te zwaar, dan kun je dus draaien naar lichtere standen – waarbij de zwaardere schijven loskomen –  totdat 2 kilogram het minimum is.

Heb je de schijven (gewichten) overigens niet gelijk afgestemd, dan is de dumbell geblokkeerd en kun je hem voor eigen veiligheid niet oppakken uit de houder. Je hoeft met deze SelectTech dumbells dus zelf geen klemmen los te maken en gewichtsschijven te wisselen, maar kunt heel easy in de houder draaien aan de knoppen. Letterlijk secondewerk. Qua materiaal zijn ze trouwens ook prettig. Alles werkt stil en soepel, en zo voelt het exterieur ook aan, waarbij er geen scherpe randen zijn dankzij de duurzame harde coating.

Omdat de gewichten aanpasbaar zijn, zijn de SelectTech 552i Dumbbells de perfecte work out tool voor iedereen. Of je vriendin nu een halter nodig heeft voor pilates of jij voor krachttraining met borst of biceps, je hebt altijd het juiste gewicht in huis en past ze snel aan voor het trainingsdoel. Oefeningen als lunges, shrugs, triceps extensions en curls, het is allemaal erg goed te doen met de dumbells. En groot bijkomend voordeel, je hoeft niet langer twintig verschillende gewichten op te slaan en te rouleren voor optimaal en gevarieerd trainen. Minder rommel in jouw woning en slechts één setje dumbells om op te bergen.

Heb je interesse in de aanschaf van de Bowflex SelectTech 552i Dumbbells, dan is er goed nieuws. Via NRG Fitness is de set nu namelijk geen € 559,-, maar slechts € 499,-. Het is niet goedkoop, maar als je jouw huidige halters verkoopt, dan kom je al een heel eind voor deze mooie investering. Wij zijn fan!

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

WIN een set Bowflex SelectTech 552i Dumbbells

Wij geven een fraaie set Bowflex SelectTech 552i Dumbbells weg. Wil jij de gelukkige winnaar zijn?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘SelectMe’ en wie weet ontvang jij binnenkort de innovatieve dumbells van Bowflex!

Succes!

Meedoen kan tot 2 september en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

Bowflex SelectTech 552i Dumbbells recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram