Deze $ 1.900 kostende shisha van Porsche Design lijkt de slankste ooit

Deze $ 1.900 kostende shisha van Porsche Design lijkt de slankste ooit

Deze Porsche Design shisha zou weleens de slankste ooit kunnen zijn. De Shisha 2.1 by Porsche Design kost $ 1.900.

Shisha 2.1 by Porsche Design

Laten we de kracht van de shisha niet onderschatten; het kan een avond in een handomdraai omtoveren van een gewone get together tot een feestje met pit. Nieuw op de markt is de slanke en sexy Shisha 2.1 by Porsche Design. En deze prachtige creatie kun je rustig in het zicht laten staan.

De shisha is hier om indruk te maken met het eloxadized aluminium dat is gebruikt voor de pijp, klep, basis, rookscherm, mondstuk en handvat. Bij elkaar bieden ze een exclusief en premium design. De slang in lederen en de tabakskop van hittebestendig keramiek voegen de finishing touch toe aan de perfectie die dit hoogwaardige product kenmerkt.

Hoewel het ontspannend en leuk is om een shisha te ‘poffen’, is het schoonmaakklusje achteraf normaal gesproken geen feest. Het mooie bij de 2.1 Shisha is dat het ontwerpteam aandacht aan dit aspect heeft besteed en het ontwerp zo heeft gemaakt dat schoonmaken heel eenvoudig is.

Met een hoogte van 730 mm en een breedte van 200 mm is de Shisha 2.1 Black vanaf 1 september 2019 wereldwijd verkrijgbaar in geselecteerde Porsche Design-winkels en online voor $ 1.900. De Shisha 2.1 by Porsche Design wordt gemaakt in Duitsland.

Shisha 2.1 by Porsche Design

Shisha 2.1 by Porsche Design

Shisha 2.1 by Porsche Design

Post a Comment

#Volg ons op Instagram