De eerste stands voor Foodhallen Den Haag zijn bekend gemaakt

foodhallen den haag

De eerste stands voor Foodhallen Den Haag zijn bekend gemaakt

De eerste negen standhouders voor Foodhallen Den Haag zijn bekend gemaakt. Kom jij een hapje & drankje doen in winkelhof Haagse Bluf?

foodhallen den haag

In navolging van eerst Amsterdam en vervolgens Rotterdam, opent het populaire concept Foodhallen dit najaar de derde locatie. De indoor foodmarket vind je binnenkort in winkelhof Haagse Bluf in Den Haag, en dit zijnde eerste negen standhouders.

De Foodhallen in onze hofstad zal worden voorzien van maar liefst twaalf overheerlijke stands, waarvan er elf een vast concept zijn en de twaalfde wordt ingevuld middels de gebruikelijke pop-up stand. En de eerste negen namen zijn vandaag bekend gemaakt. Van Vietnamees streetfood tot verse, huisgemaakte pasta, dit zijn de eerste Haagse helden van Foodhallen Den Haag.

Foodhallen Den Haag: 9 stands bekend

CeeCee’s Chicken & Chips

De eerste stand in de Foodhallen Den Haag wordt gevuld door CeeCee’s Chicken & Chips. Niet voor niets het meest veelzijdige stukje vlees, want ook bij CeeCee’s komt het in velen vormen. Van chicken salad tot chicken wings, geserveerd met huisgemaakte chips en dips.

bar peche Foodhallen Den Haag

Bar Pêche

Een ander nieuw gezicht is Bar Pêche, voorgebracht uit de 40 jaar oude Haagse held Bistro-Mer. En zoals verwacht zit je hier qua vis wel gebakken. Met klassieke gerechten als moules frites en moderne tegenhangers als een Peruaanse ceviche.

Dim Dim Sum

Een ander nieuw gezicht richt zich op dim sum, de Chinese traditie van het samenkomen en delen van kleine gestoomde, gefrituurde of gebakken gerechtjes. En dat is dan ook precies wat je bij Dim Dim Sum doet.

Vietstreet

Van China reizen we verder naar Vietnam. Vietstreet is al 4 jaar een bekend gezicht in Den Haag en serveert streetfood 3.0, met bekende en minder bekende Vietnamese hapjes.

renato's foodhallen den haag

Renato’s Pizzeria

En ook de eigenaren van het befaamde Renato’s claimen hun spot in Den Haag, hun oude woonplaats. Ze openen hier niet één, maar twee Italiaanse stands. In Renato’s Pizzeria serveren ze Romeinse plaatpizza en belegde foccacia’s.

Renato’s Osteria

In Renato’s Osteria kun je stomende bordjes met verse pasta’s verwachten, zoals de Pasta al Parmigiano, die uit een wiel Parmezaan word geserveerd. Alsof je aan de keukentafel van een Italiaanse nonna zit.

Smokey Goodness Burgers & Bites foodhallen den haag

Smokey Goodness Burgers & Bites

BBQ-koning Jord Althuizen vindt ook zijn weg naar de hofstad. Smokey Goodness Burgers & Bites brengt al jaren BBQ-specialiteiten naar festivals door het hele land. Nu krijgen de flame-grilled burgers, broodjes en borrelhappen hun welverdiende vaste plek.

Holy Falafel

Ook Holy Falafel snapt streetfood als geen ander. Hier stopt de Israëlische chef Ordan van der Werf hart en ziel in zijn authentieke falafel. Hij maakt deze naar 30-jarig familierecept en serveert ze in verse pita’s met huisgemaakte sauzen.

The Sweet Spot

De maaltijd is natuurlijk niet compleet zonder wat zoets. Bij de dessertbar van The Sweet Spot serveren patisseriechefs Erik Mulder en Tjade Klaver hun ambachtelijke, huisgemaakte lekkernijen. Van koekjes en taart tot een verse croissant in de ochtend of een kaasplankje in avond. That hits the (sweet) spot.

De Haagse helden van Foodhallen Den Haag staan te popelen om te beginnen, dus houd de Facebook-pagina in de gaten voor meer overheerlijk nieuws uit de hofstad.
The Sweet Spot foodhallen den haag

Post a Comment

#Volg ons op Instagram