De eerste restaurants voor Foodhallen Rotterdam zijn bekend!

De Foodhallen Rotterdam restaurants

De eerste restaurants voor Foodhallen Rotterdam zijn bekend!

Welke restaurants komen in de Foodhallen Rotterdam? Dit zijn de eerste namen!

De Foodhallen Rotterdam restaurants

In januari werd bekend dat de Amsterdamse succesformule van De Foodhallen een broertje krijgt in een monumentaal pakhuis te Rotterdam. De tweede locatie van de populaire indoor food market wordt deze zomer geopend in Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid. Welke restaurants kun je er verwachten? De eerste namen zijn bekend.

Geen zorgen, het wordt geen gevalletje copy-paste. Foodhallen verzamelt dit keer het beste van 010. Vijf lokale ondernemers tekenden afgelopen weken als de eerste standhouders; een delegatie om sterretjes van te zien.

  • Spot nr. 1 gaat naar Bar Pulpo van Jelmer Bouma en Pegah Hosseinzadeh. Beiden werkten eerder bij Las Palmas met ras-Rotterdammer Herman den Blijker, die ook bij het project betrokken is. En zo weten de heren als geen ander vis te bereiden.
  • Erik en Julien van Loo van Parkheuvel** geven als tweede standhouder een de Foodhallen-twist aan hun sterrenvoer.
  • Foodshed brengt een streetstyle interpretatie hun signature dishes.
  • Alvaro Martinez – bekenden uit de keuken van El Bulli*** en nu executive chef bij BasQ – serveert Rotterdam Spaanse pinxtos bij Txosta
  • Roffa Streetfoodbar houdt het juist lokaal met gerookt vlees, vis en lokale spirits.
  • Het dessert haal je bij Ten to Three Bakery. Deze zoethouders brengen het suikerlevel op peil met hun cupcakes.

Houd de Facebookpagina’s van De Foodhallen in de gaten voor meer nieuws rondom De Foodhallen Rotterdam en tot daar!


Over De Foodhallen Amsterdam
In 2014 opende met de Foodhallen de eerste ‘indoor food market’ in Amsterdam. In de authentieke industriële sfeer van De Hallen Amsterdam eten bezoekers van de Foodhallen verschillende gerechtjes met een goed drankje. Van verse sushirol tot culinaire bitterbal. Met 21 foodstands creëerde de Foodhallen een uniek, origineel en altijd kwalitatief aanbod. Vanaf 2015 voegde de Foodhallen pop-up stand wisselende culinaire concepten toe aan de selectie foodstands. Zomer 2018 opent Foodhallen in Rotterdam.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram