Forbes: Dit is de top 10 Best Betaalde Acteurs van 2019

top 10 best betaalde acteurs van 2019

Forbes: Dit is de top 10 Best Betaalde Acteurs van 2019

De top 10 best betaalde acteurs van 2019, inclusief Dwayne Johnson, Robert Downey Jr. en Will Smith Wie verrast in dit Forbes-lijstje?

top 10 best betaalde acteurs van 2019

Financieel magazine Forbes heeft zijn jaarlijkse lijst met de 10 best betaalde acteurs van 2019 gedeeld. Bovenaan de lijst van dit jaar staat voorheen-showworstelaar-nu-acteur Dwayne “The Rock” Johnson, die tussen 1 juni 2018 en 1 juni 2019 in totaal $ 84,9 miljoen verdiende.

Johnson zal bovendien snel een vooruitbetaling ontvangen van maximaal $ 23,5 miljoen – zijn hoogste tot nu toe – voor de komende film Jumanji: The Next Level. ‘The Rock’ had al geen slechte vooruitzichten, aangezien zijn salaris voor HBO‘s Ballers $ 700.000 per aflevering bedraagt. Tel hier zijn zevencijferige royalty’s voor zijn kleding, schoenen en koptelefoonlijn met Under Armour bij op, en het is meer dan kassa.

Op de tweede en derde plaats staan twee belangrijke ​​Avengers, Chris Hemsworth en Robert Downey Jr., die $ 74,6 miljoen en $ 66 miljoen verdienden. Bovenop de winst van Avengers: Endgame, heeft Hemsworth momenteel een overeenkomst van zeven cijfers met HUGO BOSS en TAG Heuer, terwijl Iron Man de films The Voyage of Doctor Dolittle en Sherlock Holmes 3 op de planning heeft, plus miljoenen ontvangt voor een campagne met het Chinese telefoonbedrijf OnePlus.

Bij de vierde plek vinden we de best verdienende ster van Bollywood, Akshay Kumar, die minimaal $ 5 miljoen tot $ 10 miljoen per film vang, in aanvulling op zijn miljoenen uit reclameovereenkomsten met meer dan 20 merken, waaronder Tata Motors en Harpic. Ook de nummer vijf komt uit Azië, met Jackie Chan, die onlangs speelde in The Knight of Shadows: Between Yin and Yang en The Mystery of Dragon Seal: Journey to China. De Chinese meester in de vechtsport bereidt zich momenteel voor op een project met John Cena en Arnold Schwarzenegger, en blijft producten ondersteunen, films produceren en zijn eigen bioscooplijn runnen.

Bradley Cooper en Adam Sandler veroveren dit jaar nummer 6 met een gelijke $ 57 miljoen. Naast Cooper’s rol als Rocket in Avengers: Endgame, leverde zijn passieproject A Star Is Born hem $ 40 miljoen op, nadat de film in totaal $ 435 miljoen ophaalde. Ondertussen bracht de gigantische deal van komedieveteraan Sandler met Netflix (zowel films zoals Murder Mystery als stand-up specials) een meer dan royale paycheck.

Mede-Avengers Chris Evans en Paul Rudd zien we terug op nummer. 8 en 9, wat mede te danken is aan Endgame‘s inkomsten van $ 2,796 miljard bruto. Zowel Captain America als Ant-Man hebben dus de top 10 behaald. Het lijstje van 2019 wordt afgerond door Will Smith, die uitkomt op een totaal van $ 42 miljoen. De Fresh Prince verdiende $ 20 miljoen voor Netflix’s Bright, terwijl zijn rol als Genie in de live-actie Aladdin van Disney zonder twijfel een behoorlijke bijdrage leverde aan zijn fortuin.

Wie van deze top 10 best betaalde acteurs van 2019 vind jij het meest verrassend?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram