Deze tips moet je kennen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest man tips

Deze tips moet je kennen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest

Gaat een van je vrienden binnenkort trouwen? Met deze reeks tips wordt het vrijgezellenfeest een nog mooiere herinnering!

vrijgezellenfeest man tips

Een vrijgezellenfeest geven kan wat voeten om aarde hebben. Je wilt iets opzetten dat memorabel en ludiek is, en uiteraard moet de bruidegom die dag een klein beetje voor joker staan. Talloze mogelijkheden om de vrijgezellendag invulling te geven, maar vergeet niet de volgende tips.

Onze tips, ideeën en opdrachten zijn handig om mee te nemen en hebben we op alfabetische volgorde voor je genoteerd. We gaan het niet hebben over paintball, lasergamen of een survivalweekend, maar benoemen een aantal simpele tips die je mee kunt nemen gedurende de dag, wat je planning ook is. Lees je mee?

Afsluiter vrijgezellenfeest

Alfabetisch oogt niet altijd handig, want we beginnen met de afsluiter.  Toch kan het geen kwaad om naar de finale toe te werken in de dagplanning. Zorg ervoor dat je de dag afrondt met een bang en zorg voor een mooie locatie met drankjes, hapjes, en natuurlijk confettishooters. Een stripper? Nu mag het nog…

Alles met een rietje

De gemiddelde vrijgezellendag gaat niet voorbij zonder drankje. Onze husband to be mag deze dag alles met een rietje drinken. Wat heeft dit voor nut? Wacht maar af…

Fotochallenge

Op deze speciale dag moet de aanstaande bruidegom een fotolijstje afwerken. Bedenk een serie figuren waar jullie buddy mee op de foto moet. Denk bijvoorbeeld aan de barvrouw van een bruin café, een medewerker van een fastfoodketen, een vrijgezel in een bibliotheek, een dame met een royale voorgevel. Bedenk een aantal gekke settings! Als de vrijgezel alle foto’s weet weg te strepen, dan wacht hem een beloning.

Offline

Heel simpel. De bruidegom dient zijn smartphone in te leveren. Geen communicatie met het thuisfront. De focus moet volledig op de vrijgezellendag. Later kunnen de foto’s en filmpjes worden teruggekeken die jullie hebben gemaakt.

Voor- tijdens en na-foto

Geen idee hoe gek jullie vriendengroep is, maar het kan vaak lonen om een foto vooraf, tijdens en na alle gekkigheid te maken. Een mooie herinnering en bovendien een beeld dat goed het contrast weergeeft van de vrijgezel aan het begin en aan het einde van de dag. Moet je natuurlijk wel een leuke outfit bedenken voor de man. Stuur vooral een weekje na het trouwen de foto’s toe per kaart, gericht aan mevrouw.

Vrijgezellenbingo

Bedenk een reeks ludieke opdrachten die de vrijgezel dient weg te strepen. Bijvoorbeeld een gratis softijsje vragen bij een ijssalon, de weg naar de KFC vragen bij de Burger King, een dansje doen met een bejaarde in het stadscentrum, enzovoort. Verzin iets geks en laat de vrijgezel maar zijn best doen. Het zou jullie sieren als er ook tweemansopdracht tussen zitten, zodat iemand de bachelor kan helpen. Wie moet helpen? Er is geen enkel probleem dat steen, papier, schaar niet kan oplossen.

Simpele tips, veel vreugde. Heel veel plezier met jullie vrijgezellenfeest en onze hartelijke felicitaties aan de aanstaande bruidegom!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram