TRAILER: Nieuwe ‘Call of Duty: Modern Warfare’ preview toont Multiplayer Mode

Call of Duty: Modern Warfare trailer Multiplayer Mode

TRAILER: Nieuwe ‘Call of Duty: Modern Warfare’ preview toont Multiplayer Mode

De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare trailer toont voor het eerst de Multiplayer Mode, waaronder Battle Royale met 100 spelers.

Activision heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande game Call of Duty: Modern Warfare, ontwikkeld door Infinity Ward. De nieuwe beelden tonen de geliefde multiplayer-modus van de franchise en de verschillende beschikbare modi die hieronder vallen.

De previewclip draait ook om de intensiteit en het gevoel van realisme van deze titel. Zich afspelend tegen het geluid van Metallica’s “Enter the Sandman“, plaagt het beeldmateriaal met nieuwe gameplay-elementen die aan de titel zijn toegevoegd, zoals Night Vision-vuurgevechten, nieuwe Killstreak-beloningen en meer.

Infinity Ward heeft ook de open bèta van Modern Warfare aangekondigd, waarbij crossplay-mogelijkheden kunnen worden getest. De Exclusive Beta Early Access voor PlayStation 4 loopt van 12-13 september, voordat de open bèta van 14 september tot 16 september van start gaat. Daarna komt de crossplay-test voor pc, Xbox One en PlayStation 4, toegankelijk vanaf 19 tot 20 september. Early Access voor de rest is van 21 tot 23 september.

Bekijk de trailer bovenaan en check Call of Duty: Modern Warfare vanaf 25 oktober.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram