TRAILER: Eerste ‘Mindhunter’ Seizoen 2 preview verraadt focus op Charles Manson, Son of Sam

Mindhunter Seizoen 2

TRAILER: Eerste ‘Mindhunter’ Seizoen 2 preview verraadt focus op Charles Manson, Son of Sam

De eerste Mindhunter Seizoen 2 trailer verraadt dat de Netflix-serie mede zal draaien om Charles Manson, Son of Sam. Ga jij komende maand kijken?

Netflix heeft eindelijk de eerste teaser-trailer online gegooid voor het langverwachte tweede seizoen van David Fincher’s Mindhunter, waarin de FBI met jacht maakt op seriemoordenaars.

Volgens de clip zal het tweede seizoen van de serie zich richten op Charles Manson, Son of Sam. De visuals beginnen met FBI-agenten Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany) op bezoek bij een bekend gezicht, moordenaar Ed Kemper (Cameron Britton), om zijn hersens te gebruiken met betrekking tot de nieuwe, onbekende seriemoordenaar. Hierop volgen scènes van een vrouw die iets angstaanjagends ontdekt in haar badkamer.

Het tweede seizoen zal naar verwachting betrekking hebben op de kindermoorden in Atlanta die plaatsvonden van 1979 tot ’81, waarbij minstens 28 Afro-Amerikaanse tieners en kinderen werden vermoord. Ook zullen Charles Manson, Son of Sam (ook bekend als David Berkowitz) en de gemaskerde BTK Strangler aan bod komen. Manson wordt overigens gespeeld door Damon Herriman, die de beruchte moordenaar ook portretteert in Once Upon a Time in Hollywood, door Quentin Tarantino.

In navolging van Groff, McCallany en Britton, spelen in het tweede seizoen ook Joe Tuttle, Albert Jones, Stacey Roca, Michael Cerveris, Lauren Glazier en Sierra McClain. Fincher zal enkele afleveringen regisseren, samen met Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James) en Carl Franklin (Devil in a Blue Dress).

Alle negen afleveringen van Mindhunter seizoen 2 zijn vanar 16 augustus via Netflix te zien.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram