TRAILER: Nieuwe ‘Once Upon a Time in Hollywood’ introduceert Damon Herriman als Charles Manson

Once Upon a Time in Hollywood trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Once Upon a Time in Hollywood’ introduceert Damon Herriman als Charles Manson

In de nieuwe Once Upon a Time in Hollywood trailer maken we kennis met Damon Herriman als Charles Manson. Ga jij naar Quentin Tarantino’s nieuwste film?

In navolging van de eerste trailer die in maart werd uitgebracht, heeft Sony Pictures een nieuwe preview onthuld voor het door Quentin Tarantino geregisseerde Once Upon a Time in Hollywood. De clip biedt ons een andere blik op Leonardo DiCaprio als acteur Rick Dalton – buurman van Sharon Tate – evenals Brad Pitt als stuntdubbel Cliff Booth en Margot Robbie als Tate.

De nieuwe trailer begint met gelukkigere tijden voor Dalton en Booth, en laat hun leven zien als Hollywood A-Listers. Naarmate de tijd vordert, beschouwt Dalton zichzelf echter als vergane glorie en probeert het stel iets van hun oude status en gevoel terug te krijgen. De previewclip toont ook een reeks Manson Family-leden zien, die tegen Booth zeggen dat Charles Manson hem zal mogen. Hierna wordt acteur Damon Herriman geïntroduceerd als de beruchte Manson.

De film wordt beschreven als bestaande uit “meerdere verhaallijnen in een eerbetoon aan de laatste momenten van de gouden eeuw van Hollywood”, waarbij de moorden met betrekking tot de Manson Family slechts één aspect van het complot waren. Elders zal Once Upon a Time in Hollywood ook andere verhaallijnen weergeven die dat tijdperk weerspiegelen.

Naast de trailer bracht Sony Pictures onlangs ook een serie vintage-geïnspireerde posters uit die doen denken aan de jaren 1960. Bekijk de nieuwe Once Upon a Time in Hollywood trailer bovenaan en verwacht de film eind juli in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram