GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor blockbuster ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw trailer

GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor blockbuster ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’

Win 2x bioscooptickets voor blockbuster Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De film gaat deze week in première. Wie neem jij mee als je wint?

Weer toe aan een dosis Fast & Furious? Op 31 juli zijn Luke Hobbs en Deckard Shaw terug in de over-de-top actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw en wij gaan een aantal kaarten weggeven. Doe je mee?

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht.

Deze nieuwste actiefilm geeft een nieuwe wending aan de succesvolle filmserie en neemt ons mee van Los Angeles naar Londen, en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Het onwaarschijnlijke duo gaat gedurende deze wereldreis de strijd aan met een nieuwe vijand, Idris Elba‘s personage Brixton Lore, die zichzelf de ‘Black Superman’ noemt.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is vanaf donderdag 1 augustus te zien in de bioscoop.

WINACTIE Fast & Furious: Hobbs & Shaw!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze knallende release. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘BlackSuperman’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 4 augustus en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram