GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor de zenuwslopende horrorthriller ‘Crawl’

crawl bioscoop

GIVEAWAY: Win 2x bioscooptickets voor de zenuwslopende horrorthriller ‘Crawl’

Win 2x bioscooptickets voor de zenuwslopende horrorthriller Crawl die deze week in première gaat. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Vanaf donderdag 11 juli draait de bloedstollende film Crawl in de bioscoop. De zenuwslopende horrorthriller komt van de hand van regisseur Alexandre Aja, verantwoordelijk voor The Hills Have Eyes. Wij geven bioscoopkaarten voor twee weg. Doe je mee?

Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley (Kaya Scodelario, The Maze Runner-films) de evacuatie-orders en gaat ze haar vermiste vader (Barry Pepper) zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende overstromingswater komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze er achter dat dit niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben wanneer ze ontdekken dat levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

crawl bioscoop nederlandWINACTIE Crawl!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze razendspannende release + authentieke merchandise. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Florida’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 14 juli en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram