George R.R. Martin deelt nieuwe details van HBO’s ‘Game of Thrones’ Prequel

Game of Thrones Prequel dit weten we

George R.R. Martin deelt nieuwe details van HBO’s ‘Game of Thrones’ Prequel

George R.R. Martin heeft nieuwe details van HBO’s Game of Thrones Prequel gedeeld. Wat weten we tot nu toe van de nieuwe serie?

Game of Thrones Prequel dit weten we

Eerder deze zomer werd onthuld dat men al is begonnen met het filmen van de Game of Thrones prequel in Noord-Ierland. Met niet meer dan een paar castingbevestigingen en slechts geruchten omtrent de verhaallijn, is schrijver George R.R. Martin bezig om de komende fantasy-serie nog beter te maken.

Game of Thrones is dan misschien wel geëindigd, maar fans hoeven niet te wanhopen. De eerste van vele spin-offs is namelijk onderweg. In 2017, rond de tijd van Game of Thrones seizoen zeven, plaagde HBO al met “0 tot 5” potentiële spin-off series. Ten minste drie, mogelijk vier, van die potentiële shows zijn nu in ontwikkeling volgens auteur George R.R. Martin. Jane Goldman (Kingsman), Max Borenstein (Kong: Skull Island), Brian Helgeland (L.A. Confidential) en Carly Wray (Mad Men) ondersteunen elk een project, maar Goldman’s is als eerste uit de startblokken. Het filmen is zelfs al begonnen in en rondom Belfast, Noord-Ierland, waar maar liefst 80% van de originele Game of Thrones-serie is opgenomen.

Game of Thrones prequel: 5.000 jaar terug in de tijd

De auteur van de geliefde romans deelde onlangs een aantal nieuwe details over het eerste project, de langverwachte prequel. In tegenstelling tot de tijdlijn die we zagen met Jon Snow en Daenerys Targaryen, waar er Seven Kingdoms bij de Iron Throne betrokken waren, zal de opvolger van de serie meer koninkrijken tellen. Martin vertelt: “Als je verder teruggaat, dan zijn er negen koninkrijken, en daarvoor 12 koninkrijken, en uiteindelijk kom je terug naar waar er honderd koninkrijken zijn – kleine koninkrijken – en dat is het tijdperk waar we het hier over hebben.”

Aangezien de prequel ongeveer 5.000 jaar plaatsvindt voor de gebeurtenissen van Game of Thrones, een tijd bekend als “The Golden Age of Heroes”, zullen verschillende nieuwe huizen in de schijnwerpers staan ​​en een aantal niet aan bod komen. “De Starks zullen er zeker zijn”, zei hij. “De Lannisters zijn er nog niet, maar Casterly Rock is er zeker wel.” Mystieke wezens zullen ook aanwezig zijn, inclusief mammoeten, direwolves en White Walkers. Helaas echter geen draken.

Game of Thrones prequel: Plot

HBO’s officiële synopsis onthult dat de serie zal draaien om “de afdaling van de wereld van de Golden Age of Heroes naar zijn donkerste uur” en dat ook “de gruwelijke geheimen van de geschiedenis van Westeros” en “de ware oorsprong van de White Walkers” onderwerp van het verhaal zullen zijn. Het blijkt allemaal toch niet het verhaal dat we dachten te kennen, zo zal de prequel-serie uitwijzen.

Cast

Qua casting benoemt Martin actirce Naomi Watts, Miranda Richardson, Naromi Ackie en Denise Gough als echt ensemble. “Voor Game of Thrones hebben we tot voor kort nog nooit iemand genomineerd als hoofdactrice of hoofdrolspeler. Het was altijd voor het ondersteunen van [categorieën] omdat de show zelf het ensemble is.” Hij vervolgde: “Ik denk dat dit ook voor deze show geldt. We hebben niet zozeer leads, maar meer een grote cast als het ensemble.”

Hoe gaat de prequel heten?

Wat betreft te onthullen titel van de prequel heeft Martin enkele ideeën, zoals The Long Night. “Ik hoorde een suggestie dat dit de langste nacht zou kunnen worden genoemd, wat een variant is die ik niet erg vind”, zei hij. “Dat zou best goed zijn.” De uiteindelijke titel laat nog even op zich wachten, dus stay tuned.

Hoewel er geen officiële premièredatum is gedeeld voor de Game of Thrones prequel, zal de serie waarschijnlijk pas in 2021 uitgezonden worden.

Ga naar het Entertainment Weekly voor het volledige interview.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram