TRAILER: ‘The King’s Man’ prequelfilm draait om het ontstaan van ‘The Kingsman’

The King's Man trailer

TRAILER: ‘The King’s Man’ prequelfilm draait om het ontstaan van ‘The Kingsman’

De aankomende prequel The King’s Man draait om het ontstaan van The Kingsman. De film en bijbehorende trailer gaan terug naar waar het allemaal begon.

Filmproducent 20th Century Fox heeft de eerste teaser-trailer voor The King’s Man uitgebracht. De derde aflevering uit de veelgeprezen Kingsman-franchise, zal als prequel fungeren en een licht werpen op de oorsprong van de Britse superspionnen.

De film vindt plaats in de vroege jaren 1900 en het draait om de gebeurtenissen die hebben geleid tot de oprichting van de Kingsman-organisatie.

De officiële synopsis van de film luidt: “Als een groep van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen uit de geschiedenis samenkomen om een ​​oorlog uit te stippelen en zo miljoenen uit te roeien, moet één man tegen de klok racen om ze te stoppen. Ontdek de oorsprong van het allereerste onafhankelijke inlichtingenagentschap in The King’s Man…”

Ralph Fiennes voegt zich bij de cast als T.E. Lawrence, Liam Neeson speelt Herbert Kitchener, Daniel Bruhl is Gelix Yusupov, en Gemma Arterton treedt toe als Mata Hari. Rhys Ifans speelt ondertussen de beruchte Grigori Rasputin. Harris Dickinson rondt de cast af en Matthew Vaughn gaat opnieuw over de regie.

De nieuwe film draai volgend jaar – 14 februari 2020 – in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram