TRAILER: Guillermo del Toro’s ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ is angstaanjagend

Scary Stories to Tell in the Dark trailer

TRAILER: Guillermo del Toro’s ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ is angstaanjagend

De nieuwe Scary Stories to Tell in the Dark trailer is angstaanjagend. Ga jij Guillermo del Toro’s nieuw horrorfilm in de bioscoop kijken?

Terwijl de zomerse première nadert, heeft CBS Films de eerste full-length trailer voor Scary Stories to Tell in the Dark onthuld. De film komt van de hand van Guillermo del Toro en André Øvredal, en is gebaseerd op de iconische horrorboekenreeks met dezelfde naam.

Het verhaal volgt een groepje kinderen dat probeert te voorkomen dat een verzameling angstaanjagende verhalen realiteit wordt. Zich afspelend in het kleine stadje Mill Valley, in het Amerika van 1968, ligt in het beruchte Bellows herenhuis een boek met enge verhalen. Dit boek is gebaseerd op het gemartelde leven van de auteur, een jong meisje. Wanneer een groep tieners het boek van het meisje vindt, beginnen de verhalen op de een of andere manier tot leven te komen..

De veelgeprezen regisseur André Øvredal regisseert de film, die, naast Guillermo del Toro, mede door Daniel en Kevin Hageman is geschreven. Zoe Colletti, Austin Abrams, Gabriel Rush, Michael Garza, Austin Zajur, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint en Natalie Ganzhorn behoren tot de cast van Scary Stories to Tell in the Dark.

De film moet in de tweede week van augustus in de bioscoop verschijnen. Klik hier voor de eerste preview, die werd onthuld in april.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram