TRAILER: Guillermo del Toro’s ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ belooft angstzweet

Scary Stories to Tell in the Dark

TRAILER: Guillermo del Toro’s ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ belooft angstzweet

De eerste Scary Stories to Tell in the Dark trailer is onthuld door Guillermo del Toro. Ga jij de aankomende horrorfilm in de bioscoop checken?

De eerste trailer voor Scary Stories to Tell in the Dark is onlangs eindelijk vrijgegeven. Geregisseerd door André Øvredal en geproduceerd door Oscarwinnaar Guillermo del Toro, is de aankomende film gebaseerd op de kinderhorrorboekentrilogie van Alvin Schwartz, gepubliceerd tussen 1981 en 1991.

De trailer laat ons kennismaken met de hoofdcast van de bioscoopfilm, waarbij met name Zoe Colletti en Dean Norris van Breaking Bad eruit springen. Zij spelen vader en dochter Stella en Roy Nicholls. Een aantal krankzinnige figuren is vervolgens te zien in de griezelig kalme trailer, waaronder The Pale Lady uit “The Dream” in Scary Stories 3 en Big Toe uit “The Big Toe” van Scary Stories 1.

De aankomende film speelt zich af in het kleine Amerikaanse stadje Mill Valley in 1968, waar een groep tieners een boek ontdekt in het beruchte familiehuis Bellows. Geschreven door een jong meisje genaamd Sarah, transformeerde ze haar gekwelde leven in enge verhalen die meer blijken te zijn dan alleen te lezen materiaal.

Bekijk de officiële trailer bovenaan en check Scary Stories to Tell in the Dark medio augustus in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram