TRAILER: Matt Damon, Christian Bale & Jon Bernthal schitteren in eerste ‘Ford v. Ferrari’ preview

Ford v. Ferrari trailer met Matt Damon & Christian Bale

TRAILER: Matt Damon, Christian Bale & Jon Bernthal schitteren in eerste ‘Ford v. Ferrari’ preview

In de eerste Ford v. Ferrari trailer zien we onder meer Matt Damon, Christian Bale & Jon Bernthal. Ga jij deze film in de bioscoop checken?

De allereerste trailer voor de speelfilm Ford v. Ferrari is officieel gelanceerd. Met in de hoofdrol Christian Bale, Matt Damon, Jon Bernthal en Tracy Letts, vertelt de film over de verhitte rivaliteit tussen Ford en Ferrari, met als gevolg één van de grootste overwinningen voor de Amerikaanse autotechniek tijdens de 24 uur van Le Mans in 1966 in Frankrijk.

Geïnitieerd door Henry Ford II (Letts), moet Carroll Shelby (Damon) samen met een klein team een auto ontwikkelen die Ferrari’s felbegeerde racewagens kan overtreffen. En dit niet tijdens zomaar een race, maar bij één van de meest slopende races die lang gedomineerd werd door de Fransen, Duitsers en Italianen. Met een krachtige Ford GT40 Mk.II die klaar is om te racen, mist het team slechts één cruciaal onderdeel. Een chauffeur die past bij deze nieuwe en onbewezen supercar. Maak kennis met Ken Miles (Bale).

De film zal het waargebeurde verhaal vertellen over hoe Ford tegen alle kansen in deed wat iedereen dacht dat onmogelijk was. Bekijk de trailer bovenaan en bekijk Ford v. Ferrari medio november in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Ford v. Ferrari’ in theaters November 15th #FORDvFERRARI

Een bericht gedeeld door Christian Bale (@christianbale_) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram