Nieuw gelekte berichtgeving meldt dat de Apple iPhone in 2020 zal beschikken over Fullscreen Touch ID Sensors, 5G en meer

iphone 2020 Fullscreen Touch ID Sensors

Nieuw gelekte berichtgeving meldt dat de Apple iPhone in 2020 zal beschikken over Fullscreen Touch ID Sensors, 5G en meer

De Apple iPhone zal in 2020 volgens nieuw gelekte berichtgeving beschikken over Fullscreen Touch ID Sensors, 5G, betere OLED-diplays en meer.

iphone 2020 Fullscreen Touch ID Sensors

Naar aanleiding van een onlangs gelekt rapport door Barclays, heeft MacRumors onthuld dat Apple de Touch ID voor de iPhone-vlaggenschepen van 2020 zal herintroduceren. Dit zal echter wel op een andere manier gebeuren dan we gewend zijn.

In het rapport merkt Barclays op dat de nieuwe Touch ID-sensor over het gehele scherm actief zal zijn, wat betekent dat je de nieuwe modellen kunt ontgrendelen door je vingerafdruk waar dan ook op het scherm te plaatsen. Terwijl concurrenten zoals Samsung en OnePlus zorgvuldig in-display-aflezers hebben geïmplementeerd, beschikken veel van deze smartphones over soms erg kleine gebieden voor vingerafdrukdetectie.

Sinds december heeft Apple aanvragen ingediend voor ongeveer vijf in-display Touch ID-patenten, waarbij bijbehorende informatie onthult dat het nieuwe systeem waarschijnlijk zal werken met 3D-modellen, in plaats van eenvoudig scannen. Dit komt overeen met Apple’s plannen om van de iPhone een biometrisch beveiligd e-paspoort te maken.

Bovenop het nieuwe Touch ID-systeem merkt het rapport op dat de iPhones van volgend jaar ook geleverd zullen worden met 5G, evenals een 3D-sensor achteruitrijcamera – iets dat oorspronkelijk dit jaar al werd verwacht bij de vlaggenschiptelefoons. Naast deze verschillende nieuwe toevoegingen zal Apple trouwens naar verluidt ook zijn nieuwe reeks iPhones upgraden met nieuwe OLED-schermen.

Ben jij voornemens volgend jaar de nieuwe iPhone met Fullscreen Touch ID Sensors te kopen?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram