HBO deelt eerste volledige trailer van door Drake geproduceerde serie ‘Euphoria’

Euphoria trailer Drake HBO

HBO deelt eerste volledige trailer van door Drake geproduceerde serie ‘Euphoria’

De eerste volledige trailer voor Euphoria is gedeeld door HBO. Ga jij de serie met Zendaya, geproduceerd door Drake, bekijken volgende maand?

Nadat begin vorige maand een korte teaser werd onthuld, heeft HBO nu de eerste full-length trailer gelanceerd voor zijn aankomende serie Euphoria, met Zendaya in de hoofdrol.

Geproduceerd door Drake en gebaseerd op een Israëlische serie van dezelfde naam, zal de show draaien rond een groep tieners die zich bezighoudt met drugsgebruik, seksualiteit, social media en nog veel meer. Zendaya, die te zien is in Marvel’s aankomende film Spider-Man: Far From Home, speelt het personage van drugsverslaafde Rue.

“Op een gegeven moment maak je een keuze over wie je bent en wat je wilt”, zegt Zendaya in de trailer hierboven. “Plots wordt de hele wereld donker en doet niets anders ertoe dan de persoon die voor je staat. Elke keer als ik me goed voel, denk ik dat het eeuwig zal duren – maar dat is niet het geval.” Ze vervolgt: “Ik beloof je, als ik een ander persoon zou kunnen zijn, zou ik dat doen. Niet omdat ik het wil, maar omdat zij dat willen.”

Maude Apatow, Sydney Sweeney, Algee Smith en Jacob Elordi vormen de belangrijkste castleden naast Zendaya. Geregisseerd door Sam Levinson, gaat Euphoria op 16 juni in première. Eerder bracht HBO trouwens ook de allerlaatste trailer voor Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 6 uit.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram