TRAILER: Allerlaatste ‘Game of Thrones’ teaser toont wie nog in leven zijn om te sterven

Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 6 online kijken

TRAILER: Allerlaatste ‘Game of Thrones’ teaser toont wie nog in leven zijn om te sterven

De nieuwe Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 6 trailer bereidt ons voor op de allerlaatste aflevering. Ga jij maandag GoT Season 8 Episode 6 kijken?

HBO heeft zijn laatste Game of Thrones-trailer gedeeld, die volgt na de aflevering van vanavond. Heb je GoT Season 8 Episode 5 dus nog niet gezien, klik dan weg in verband met spoilers. Ben je toe aan de laatste aflevering? Bereid je dan voor om definitief afscheid te nemen.

LET OP: SPOILERS HIERONDER

De voorlaatste aflevering van maandag 13 mei leidt tot de laatste momenten van de spectaculaire acht seizoenen van Game of Thrones. Wie zal de Iron Throne weten te claimen? Hoewel de trailer van 30 seconden niet veel onthult, zien we wel dat een aantal sleutelfiguren, waaronder Tyrion, Arya en Daenerys, de vernietiging van King’s Landing door Dany en haar draak hebben overleefd.

Tevens zien we beelden van de Unsullied-bewaking, de juichende Dothraki en as die uit de lucht valt. De eindigt uiteindelijk met Daenerys Targaryen die uitkijkt over de brandende stad. Wat ook opvalt in de sneak peak is dat Tyrion vol afschuw lijkt te zijn over wat er met zijn thuis is gebeurd, terwijl het lijkt alsof Arya klaar is om zich tegen de Mad Queen te keren.

De clip geeft ook weg dat de finale-aflevering zich zal concentreren op de kloof die is gecreëerd door de acties van Daenerys in de voorlaatste aflevering.

De allerlaatste aflevering, Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 6, wordt uitgezonden op maandag 20 mei en heeft een looptijd van een uur en 20 minuten. Niet klaar om afscheid te nemen? Bekijk deze maand onze Game of Thrones-tourgids voor Noord-Ierland en ontdek binnenkort zelf de prachtige omgeving die tien jaar lang diende als filmlocatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram