Drake & HBO onthullen eerste teaser trailer voor de nieuwe serie ‘Euphoria’

Euphoria trailer Drake HBO

Drake & HBO onthullen eerste teaser trailer voor de nieuwe serie ‘Euphoria’

De eerste teaser trailer voor Euphoria is onthuld door HBO en Drake. Ga jij later dit jaar deze spannende en intrigerende serie kijken?

Vorig jaar kondigden Drake en HBO aan dat ze bezig waren met een nieuw project met de titel Euphoria, waarbij de uit Toronto afkomstige rapper net als Future The Prince tekende als uitvoerend producent van de show. De serie heet een “tiener-drama” te zijn en is gebaseerd op een Israëlische serie met dezelfde naam, ooit gemaakt door Ron Leshem en Daphna Levin, en twee van de andere uitvoerende producenten.

Nu, bijna 9 maanden later na de eerste geruchten, heeft Drake de show voor het eerst in een nieuwe teaser-trailer gepresenteerd. De beetje trippy nieuwe clip bevat niet veel details over de show, maar toont een montage van scènes. We zien een middelbare school en een stem van Zendaya’s personage Rue, die vertelt “dit is het gevoel dat ik mijn hele leven heb gezocht.”

HBO beschrijft de serie als “het volgen van een groep middelbare scholieren, terwijl ze door liefde en vriendschappen navigeren in een wereld van drugs, seks, trauma en sociale media.” De focus van de serie ligt op het waargebeurde verhaal van een vermoorde tiener. Het draait hierbij om alle levens van betrokkenen een jaar later en toont hoe mensen omgaan met de nasleep ervan.

Euphoria heeft nog geen officiële releasedatum, hoewel het gerucht gaat dat het later dit jaar in de VS zal zijn. Wanneer Nederland volgt is logischerwijs tevens onbekend.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram