TRAILER: HBO toont eerste previewclip voor langverwachte serie ‘Watchmen’

watchmen serie HBO

TRAILER: HBO toont eerste previewclip voor langverwachte serie ‘Watchmen’

De eerste Watchmen trailer is door HBO onthuld. De langverwachte serie volgt tien jaar nadat de film uitkwam en draait om superhelden en het einde van de wereld.

De eerste trailer van HBO en Damon Lindelof’s Watchmen is eindelijk gearriveerd. De serie zal geen directe kopie van de strip zijn en zal plaatsvinden in onze huidige tijd. Alhoewel aanvullende details schaars zijn, kijken we uit naar de naderende serie die tien jaar nadat Zack Snyder‘s film debuteerde uitkomt.

De bovenstaande beelden beantwoorden weliswaar enkele vragen, maar ze zijn ook goed voor een portie meer vraagtekens. Het lijkt erop dat de erfenis van de oorspronkelijke van de Wachters door de hele samenleving te zien zijn, aangezien veel van hun iconografie door meerdere figuren is overgenomen. De politie-uniformen delen bijvoorbeeld dezelfde kleuren als de outfit van Silk Spectre en een clandestiene militie gebruikt het gezicht van Rorschach om hun identiteit te verbergen.

We krijgen ook een glimp van een oudere Ozymandias, gespeeld door Jeremy Irons. Volgens acteur Don Johnson in de trailer, lijkt het erop dat superhelden opnieuw in de maatschappij verschijnen na de gebeurtenissen in de grafische roman. Het karakter van Regina King wordt gezien in een volledig zwarte outfit en Tim Blake Nelson wordt in een andere outfit gezien.

Bekijk de trailer voor Watchmen bovenaan en bekijk dit najaar de volledige serie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram