TRAILER: Nieuwe Netflix-film ‘Rim of the World’ draait om buitenaardse invasie

Rim of the World Netflix film

TRAILER: Nieuwe Netflix-film ‘Rim of the World’ draait om buitenaardse invasie

De Nieuwe Netflix-film Rim of the World draait om vier kids die een buitenaardse invasie proberen te overleven. Ga jij ‘m deze maand kijken?

Netflix lijkt te willen profiteren van het succes van Stranger Things, want de streamingdienst maakt zich op voor een compleet nieuwe film met vier kinderen die moeten overleven gedurende een invasie door aliens. Maak kennis met Rim of the World.

Geregisseerd door McG, die zowel de Charlie’s Angels-films als Terminator Salvation onder zijn hoede had, draait deze nieuwe film om een ​​groep kinderen die probeert de wereld te redden van een buitenaardse invasie tijdens zomerkamp. Fans van de Britse cultklassieker Attack the Block en Super 8 zullen deze film sowieso waarderen, aangezien het een soortgelijk scenario bevat en tevens over die typisch komische vibes beschikt.

Het script is bovendien geschreven door Zach Stentz, die bekend staat om zijn werk voor Thor en X-Men: First Class. De cast bestaat uit Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr., Alessio Scalzotto en Andrew Bachelor. De film verschijnt 24 mei op Netflix.

Lees hieronder de officiële synopsis:

“Het zomerkamp bij Rim of the World is amper begonnen als vier jonge tieners – Alex, ZhenZhen, Dariush en Gabriel – merken dat ze grotere problemen hebben dan het leren van kanoën en beklimmen van touwen. Ze worden namelijk geconfronteerd met buitenaardse wezens die plotseling de planeet binnenvallen. Volledig alleen op een camping die ooit vol zat met mensen, wordt de kinderen onverwachts een sleutel toevertrouwd die het geheim draagt ​​om de invasie te stoppen. Zonder volwassenen of elektronica om de weg te wijzen, is het duidelijk wat ze moeten doen: samenwerken, hun angsten overwinnen en de wereld redden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Saving the world is child’s play. Watch Rim Of The World on May 24, only on @netflix

Een bericht gedeeld door Rim of The World (@rimoftheworldmovie) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram