TRAILER: Adam Driver legt uit hoe je een Zombie Apocalyps overleeft in nieuwe ‘The Dead Don’t Die’ trailer

The Dead Don’t Die

TRAILER: Adam Driver legt uit hoe je een Zombie Apocalyps overleeft in nieuwe ‘The Dead Don’t Die’ trailer

In de nieuwste The Dead Don’t Die trailer legt Adam Driver uit hoe je een Zombie Apocalyps overleeft. Ga jij de horrorcomedy in de bioscoop kijken?

De nieuwste teaser-trailer voor Jim Jarmusch’s aanstaande horrorkomedie The Dead Don’t Die is eigenlijk een driestappenprogramma voor het overleven van een zombie-apocalyps. Kun jij het aan?

Bovenstaande clip van slechts 24 seconden draait om een bepaalde vraag van Bill Murray’s personage, Cliff Robertson: “Hoe vermoordt je verdomme een zombie?”

Wat volgt is een montage met verschillende zombieslachtscènes, waarbij Adam Driver‘s Ronald Peterson, die duidelijk tips van Shaun of the Dead heeft geleend, de kill-regels doorloopt.

Zelfs als zombie-komedies niet jouw ding zijn, dan is de cast alleen al toch een reden om interesse te tonen in de film. Naast Driver en Murray zien we namelijk ook filmsterren Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Sara Driver, RZA, Selena Gomez, Carol Kane, Austin Butler, Luka Sabbat en Tom Waits.

The Dead Don’ Die verschijnt half juni in de bioscoop. Hieronder vind je de eerste, volledige trailer.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram