De “Antlia” lijkt de volgende adidas YEEZY BOOST 350 V2 sneaker te worden

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Antlia

De “Antlia” lijkt de volgende adidas YEEZY BOOST 350 V2 sneaker te worden

De adidas YEEZY BOOST 350 V2 Antlia wordt mogelijk de nieuwste aanwinst in de serie. Naar verluidt zal deze special release een gelimiteerde oplage kennen.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Antlia

Terwijl alle aandacht op het gebied van YEEZY gisteren nog richting de komende volledig zwarte adidas YEEZY BOOST 350 V2‘s ging, heeft sneakerinsider Yeezy Mafia een nieuwe, kleurrijke versie van het model gedeeld. Cop or drop?

Voorzien van de naam “Antlia”, is het nieuwste door adidas Originals en Kanye West geproduceerde samenwerkingsmodel van top tot teen gekleed in een zachte neon groengele kleur, van het Primeknit-bovenwerk tot de kenmerkende BOOST-tussenzool. Een gom-buitenzool en een doorzichtige zijstreep in plaats van de klassieke SPLY-350-tekst completeren het uiterlijk van deze nog niet uitgebrachte versie.

Met betrekking tot een mogelijke releasedatum voor de adidas YEEZY BOOST 350 V2 Antlia, lijkt het erop dat dit een “special release” zal zijn, wat betekent dat de schoen waarschijnlijk een beperkte oplage zal krijgen. Stay tuned voor de release date en andere info.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram