Nieuwe beelden en kleuren van de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 duiken op

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5

Nieuwe beelden en kleuren van de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 duiken op

Nieuwe beelden en kleuren van de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 duiken op. Wanneer maakt Virgil Abloh de komst van de herensneaker bekend?

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5

Ja, deze release zal aanvankelijk alleen voor vrouwen zijn – tenzij jouw (kleinere) schoenmaat toevallig present is bij de release. Echter, nadat designer Virgil Abloh zelf de sneakers onthulde tijdens Coachella, verwachten we stiekem niet anders dan dat deze nieuwste Nike-samenwerking met Off-White ook ooit voor mannen zal volgen. We hebben in ieder geval nieuwe beelden van de Zoom Terra Kiger 5, dus geniet mee.

Onlangs kregen we al een betere blik, maar nu zien we de schoenen ook in twee andere varianten. De in totaal drie kleurstellingen – “White/Metallic Silver/Sail/Safety Orange,” “Electric Green/Metallic Silver/Sail” en “Black/Metallic Silver/White/Pink Blast” – tonen elk eigen details binnen hun kleurindeling. Ze beschikken bovendien over opvallende accenten en op hardloop geïnspireerde schoenzolen.

Het trio collabo runners is nu vanuit alle hoeken te zien. Elk model kent een opzet van mesh en suède op het bovendeel en houdt de rest redelijk in toon qua kleuren – behalve de “Electric Green”, die twee verschillende aardetinten levert.

De laterale Swooshes beschikken over de vertrouwde oranje tabs en contrasterende kleuren (zwart op de lichtere schoenen, grijs op het zwarte paar), terwijl we op de mediale zijkant de branding in dikgedrukt metallic zilver zien, onder een oversized afdruk van de technische tekst van Off-White. De buitenzool van iedere sneaker is bezaaid met ontelbare kleine loopnoppen voor extra tractie, waardoor het functiegerichte schoeisel een utilitair karakter krijgt.

De release-informatie rondom de Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 zal ongetwijfeld binnenkort volgen, waarbij een releasedatum in de zomer van 2019 al als gerucht rondgaat. Het prijskaartje zou $ 180 moeten bedragen. Stay tuned voor meer info en duim mee om een herenmodel.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram