TRAILER: ‘Game of Thrones’ Seizoen 8 Aflevering 4 previewclip draait om de laatste oorlog

Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 4

TRAILER: ‘Game of Thrones’ Seizoen 8 Aflevering 4 previewclip draait om de laatste oorlog

De nieuwe Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 4 trailer draait om de laatste oorlog. Ga jij aankomende maandag GoT Season 8 Episode 4 kijken?

De serie Game of Thrones van HBO heeft zijn teaser-trailer uitgebracht voor aflevering 4 van seizoen 8. De vierde episode zal vanaf volgende week maandag te zien zijn. Ga jij ‘m checken?

LET OP: SPOILERS HIERONDER

Als je de aflevering van afgelopen maandag niet hebt gezien, wees gewaarschuwd, dit is je laatste kans om weg te klikken! Wel gezien? Wat was het een enerverend slagveld, hè?

Aflevering 3 toonde wat velen al verwachtten: de Night King en zijn leger van White Walkers zijn verslagen, net voordat Winterfell en zijn vurige verdedigers werden uitgeroeid. Toch is het rijk van de Zeven Koninkrijken nog steeds in gevaar, want de laatste strijd ligt voor de boeg. Zoals opgemerkt in de teaser, onthult Dany dat de laatste oorlog nu begonnen is, met Cersei en haar Gouden Leger van huursoldaten wachtend in King’s Landing op de Dragon Queen en Jon Snow’s aankomst. “We hebben de grote oorlog gewonnen. Nu zullen we de laatste oorlog winnen”, zegt Dany in de teaser; “we zullen haar uit wortel en stam scheuren.”

Game of Thrones seizoen 8 aflevering 4 wordt aankomende maandag uitgezonden. Houdt rekening met een lekker lange looptijd van 78 minuten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram