Cristiano Ronaldo deelt de eerste trailer voor zijn aankomende superheldcartoon ‘Striker Force 7’

Cristiano Ronaldo Striker Force 7 trailer

Cristiano Ronaldo deelt de eerste trailer voor zijn aankomende superheldcartoon ‘Striker Force 7’

Cristiano Ronaldo heeft de eerste trailer voor zijn aankomende serie Striker Force 7 gedeeld. Ga jij de superheldcartoon van de voetbalsuperster kijken?

Als iemand de branie heeft om zichzelf te vereeuwigen in de vorm van een comic superheld, dan is het natuurlijk Cristiano Ronaldo. Enkele maanden nadat de voetbalsuperster zijn nieuwste project met Graphic India aankondigde, heeft de vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or de trailer voor Striker Force 7 gedeeld. Hoe denk jij over deze cartoon- en stripserie waarin hij een superheld is?

De bovenstaande video toont de superster die uit een limousine stapt en handtekeningen zet voor zijn fans. Als er echter problemen ontstaan, transformeert hij in een superheld door op de wijzerplaat van zijn horloge te drukken. Gekleed in een zwart en rood superpak met neonblauwe highlights en een groot ‘7’ embleem op zijn borst, kan Ronaldo zijn extreme voetbalvaardigheden gebruiken om robotvijanden te vernietigen met een high-tech, robotachtige voetbal.

Over zei de Juventus-speler het volgende: “Net zoals voetbal culturen en mensen over de hele wereld met elkaar verbindt, geloof ik dat geweldige geanimeerde personages en helden hetzelfde kunnen doen, en dat is waarom ik opgewonden ben om deze passies van voetbal en superhelden samen te brengen en te delen met mijn fans.” Sharad Devarjan, mede-oprichter van Graphic India, voegde toe: “CR7 is een echte superheld voor een generatie en deze nieuwe serie zal een wereldwijd team van personages uit onze en andere werelden samenbrengen, die representatief zijn voor de diversiteit van zijn miljoenen fans.”

Afgezien van de geanimeerde serie, komt Striker Force 7 ook in stripboekvorm, die kan worden gekocht via de officiële website van de serie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram