TRAILER: De wereld bereidt zich voor op oorlog in de nieuwste ‘Godzilla: King of the Monsters’ trailer

Godzilla: King of the Monsters trailer

TRAILER: De wereld bereidt zich voor op oorlog in de nieuwste ‘Godzilla: King of the Monsters’ trailer

Aarde bereidt zich voor op oorlog in de nieuwste Godzilla: King of the Monsters trailer. Ga jij de film deze maand in de bioscoop kijken?

Warner Bros. en Legendary Entertainment hebben de laatste trailer uitgebracht voor hun langverwachte Godzilla-opknapbeurt, King of the Monsters. De film verschijnt eind deze maand in de bioscoop.

De nieuwe clip duurt twee minuten heeft een vergelijkbare sfeer als eerdere trailers. We krijgen nieuwe adembenemende beelden te zien, die tonen hoe de aarde zich klaarmaakt voor de grote strijd die op komst is. Ondertussen vecht Godzilla tegen Mothra, Rodan en koning Ghidorah. De film moet een donkerdere wending krijgen ten opzichte van de Godzilla-versie uit 2014, en zal qua genre meer naar horror schuiven. De mens speelt dtimaal een meer integrale rol.

De officiële synopsis voor Godzilla: King of the Monsters luidt als volgt:

“Het nieuwe verhaal volgt de heroïsche inspanningen van het cryptozoologische bureau Monarch, terwijl zijn leden het opnemen tegen een batterij aan monsters van godsformaat, inclusief de machtige Godzilla, die botst met Mothra, Rodan, en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze oude superrassen, waarvan wordt gedacht dat het louter mythen zijn, weer opstaan, strijden ze allemaal om suprematie, waardoor het bestaan ​​van de mensheid in de weegschaal ligt.”

Geregisseerd door Michael Dougherty, kent Godzilla: King of the Monsters een cast met onder andere Millie Bobby Brown, Kyle Chandler en Vera Farmiga. De spannende film zal vanaf de laatste week van mei in de bioscoop verschijnen. Overigens staat opvolger Godzilla vs. Kong al gepland voor een release in 2020.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram