TRAILER: Heb jij de nieuwe ‘Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker’ trailer al gezien?

Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker

TRAILER: Heb jij de nieuwe ‘Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker’ trailer al gezien?

Heb jij de Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker trailer al gezien? De Skywalker Saga lijkt definitief tot een einde te komen..

Lucasfilm onthulde vlak voor het weekend de officiële titel voor Star Wars Episode IX, waarna eindelijk ook een gloednieuwe trailer voor de film werd gelanceerd. Wat is jouw eerste indruk?

De trailer van Star Wars IX: The Rise of Skywalker toont Daisy Ridley‘s personage Rey die in de woestijn staat terwijl Luke Skywalker (Mark Hamill) haar vertelt “we hebben alles wat we weten doorgegeven”. De komende strijd zal zij alleen moeten aangaan. Vervolgens zweeft een voertuig agressief richting Rey. Al sprintend en duikend lijkt ze hierop de cockpit van het vijandige figuur aan te vallen met haar lightsaber.

Hierna volgen enkele beelden van Kylo Ren (Adam Driver), de nieuwe Supreme Leader, die agressief een slachtoffer maakt door hem met lichtzwaard te bewerkend. We zien ook hoe Rey herenigd wordt met generaal Leia (Carrie Fisher), wat zorgt voor een ontroerend moment dat het tragische overlijden van de actrice weerspiegelt. Uiteraard zien we verder beelden van Oscar Isaac, John Boyega en zelfs Billy Dee Williams, die terugkeert als Lando. Tot slot krijgen we een onheilspellende blik op een vernietigd ruimteschip in de oceaan en horen we Hamill: “Niemand is ooit echt weg.” Het scherm wordt vervolgens zwart terwijl we een boze lach horen galmen.

Bekijk de trailer bovenaan en check Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker medio december in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram