TRAILER: Die angstaanjagende pop is terug in horrorfilm ‘Annabelle Comes Home’

Annabelle Comes Home trailer

TRAILER: Die angstaanjagende pop is terug in horrorfilm ‘Annabelle Comes Home’

De eerste Annabelle Comes Home trailer is hier en iemand zint op wraak. Ga jij de nieuwe horrorfilm in de bioscoop kijken?

De eerste preview van het derde hoofdstuk van de gruwelijke Annabelle-franchise is hier. Warner Bros. heeft namelijk de eerste officiële trailer voor Annabelle Comes Home gedeeld. Met wie ga jij gruwelen in de bios?

De tweeënhalve minuut durende clip toont Annabelle, opgesloten in een kamer vol kwaadaardige artefacten van demonologen Ed en Lorraine Warren. Uiteraard wordt de ruimte beschermd door een aantal bewakers en heilige beschermingen, maar het zou geen horrorfilm zijn als niemand iets zou openen wat niet de bedoeling is. Ondanks waarschuwingen.

Warning! Positively do not open!“, aldus de glazen kooi met Annabelle. Een jong meisje besluit echter anders en al snel zien we de griezelige pop en een heleboel andere boze geesten die zijn wakker gemaakt. De tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden zitten in grote problemen.

Onderdeel uitmakend van het The Conjuring-filmuniversum, zien we in Annabelle Comes Home een cast met McKenna Grace (Gifted, Captain Marvel), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), Katie Sarife (Supernatural), Patrick Wilson (Aquaman) en Vera Farmiga (The Conjuring).

De door Gary Dauberman geregisseerde film komt eind juni in de bioscoop.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram