GIVEAWAY: Win 2x gratis tickets voor de geweldige indiefilm “Thunder Road”

GIVEAWAY: Win 2x gratis tickets voor de geweldige indiefilm “Thunder Road”

Win dit weekend bioscoopkaarten voor 2 voor de bioscoopfilm Thunder Road. Wie neem jij mee naar deze indiefilm als je wint?

Vandaag gaat hij in première in de bioscoop, Thunder Road.  De indiefilm is gebaseerd op een korte film uit 2016 met dezelfde naam, die op Sundance in de prijzen viel en je hier kunt bekijken. Wij geven een aantal gratis bioscoopkaarten voor twee weg, dus doe snel onderaan mee.

Thunder Road, van en met Jim Cummings, is een juweel van een indiefilm die je als filmliefhebber niet mag missen. De drama flick kent een bijzonder menselijke synopsis:

Politieagent Jim Arnaud hield van zijn moeder. Hij hield ook van zijn ex. Toch gaat hij nu als gescheiden vader door het leven, die zijn overleden moeder vreselijk mist. Hij doet zijn uiterste best het hoofd boven water te houden, maar het zit hem allemaal niet mee. Als hij ook nog de voogdij over zijn dochter dreigt kwijt te raken, is de maat is echt vol. Een tragikomisch portret over een welwillende politieagent en een naderende zenuwinzinking.

De film is met ingang van 28 maart te zien in diverse bioscopen en filmhuizen door het hele land. Let wel, hij draait niet bij de grotere bioscoopketens, dus kijk hier waar je bij jou in de buurt terecht kunt.

thunder road bioscoop NLWINACTIE Thunder Road!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze bijzondere nieuwe filmrelease. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘DONDERWEG’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 1 april en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram