TRAILER: De eerste preview voor ‘Call of Duty: Mobile’ is een knaller

Call of Duty: Mobile

TRAILER: De eerste preview voor ‘Call of Duty: Mobile’ is een knaller

De eerste Call of Duty: Mobile trailer zit boordevol adrenaline en toont een paar klassieke maps en misschien zelfs een battle royale game mode.

Activision heeft zojuist de eerste trailer en details vrijgegeven voor de nieuwste aflevering in de Call of Duty-reeks. Maak kennis Call of Duty: Mobile, een knallende game voor op de smartphone.

Van de nieuw aangekondigde game kan worden genoten tijdens woon-werkverkeer, in bed of zelfs tussen de vergaderingen door. Speel het in de vorm van een stand-alone first-person, free-to-play shooter met nostalgische kaarten zoals Nuketown en Crash. Niet verkeerd, toch?

De game bevat een aantal van onze favoriete wapens, killstreaks en personages uit de franchise, ontleend aan de befaamde Black Ops en Modern Warfare-series. De laatste scène van de trailer lijkt ondertussen stiekem te hinten op het gebied dat we kennen van Battle Royale. Gaan we deze modus terugzien in de Mobile-editie?

Hoewel er nog geen releasedatum is bevestigd, heeft Activision opgemerkt dat ze bètaversies van het spel zullen vrijgeven aan personen die zich vooraf registreren op de website van de game – of via Google Play. Call of Duty: Mobile is naar verwachting beschikbaar via de iOS App Store zodra de officiële lancering plaatsvindt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram