VIDEO: Ontdek meer details van de opvouwbare Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold video

VIDEO: Ontdek meer details van de opvouwbare Samsung Galaxy Fold

Ontdek de Samsung Galaxy Fold video voor meer beelden en details. Wat vind jij van de opvouwbare smartphone schuine streep tablet?

Tech-grootheid Samsung heeft een video van 4 minuten onthuld die meer details van de aankomende Galaxy Fold biedt. Het nieuwe beeldmateriaal verdween gisteren even van Samsungs eigen kanaal, maar bovenstaand vind je de volledige video die fans de mogelijkheid geeft om dieper in te gaan op de mogelijkheden en functies van de telefoon.

Met een reeks verschillende apps zoals Instagram en Google Maps, fotofuncties in zowel de gevouwen als de uitgevouwen modi, Netflix-mediastreaming en zelfs mobiele games, geeft Samsung consumenten en tech-fans eindelijk een beter beeld van het apparaat dat slechts spaarzaam werd geïntroduceerd tijdens de jaarlijkse onthulling van het bedrijf. We krijgen ook een preview van de DeX-software van het technologiebedrijf, waarmee de smartphone via een USB-C-verbinding verbinding kan maken met een display. Deze technologie volgt de nieuwste technologische innovatie van Samsung, die helpt bij het naadloos omzetten van de Galaxy Fold naar een bureaubladachtige ervaring. Ook te zien in de video is een verscheidenheid aan verschillende kleurvariaties van de aankomende tech.

Veel technische recensenten en specialisten zijn tot heden trouwens geïrriteerd door het feit dat Samsung persmedewerkers nog steeds niet toestaat om het apparaat daadwerkelijk aan te raken of te gebruiken. Verder dan deze video komen wij momenteel dan ook niet.

Het apparaat zal naar verwachting worden uitgebracht op 26 april, met een startprijs van $ 1.980, omgerekend zo’n €.1745. Check de Samsung Galaxy Fold video bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram